Det finaste jag har

 
 
Solnedgången idag var helt fantastisk och det måste ju såklart dokumenteras. Jag har blivit otroligt dålig på att ta mig tid till mer spontana foto sessions. Men idag tog jag kameran med ut när jag skulle ta in hästarna och hur tur var inte det? Ture som är på de tre sista bilderna är verkligen en av mina största ljusglimtar i vardagen. Man kan inget annat än att bli varm i hjärtat när man ser han i hagen, världens bästa ♥ Även fast jag ibland vill ge upp så är han värd all tid i världen. Hans ögon berättar verkligen hela hans personlighet, hans nyfikna med ändå busiga och älskvärda uppsyn. Ja han är verkligen det finaste jag har.
 
 
Amanda Jönsson
Skrivet: 2016-12-05,  kl. 14:57:39 Blogg:  http://nouw.com/ammiesvardag

Gud va fina bilder!

Svar: Tack!! :)
Matilda Holmberg

Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG
Skrivet: 2016-12-05,  kl. 21:47:36 Blogg:  http://beattriicee.blogg.se/

Wow, vad vackert!! :)

Svar: Men oj, tack!!
Matilda Holmberg

JUNITJEJ
Skrivet: 2016-12-07,  kl. 21:35:34 Blogg:  http://www.junitjejen.se

Vilka vackra bilder!

Melina Jäderblom
Skrivet: 2016-12-27,  kl. 20:20:58 Blogg:  http://melinajaderblom.blogg.se/

Gud så fina bilder!

Svar: Tack så mycket!! :)
Matilda Holmberg
Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!