Fake fursFAKE FURS
 
(Adlinks)
1. Leopard | 2. Svart | 3. Nude
 
Jag fullkomligt ÄLSKAR fuskpälsar! Sitter alltid och dreglar på produktbilder medans min pojkvän suckar och hoppas på at jag inte köper en till haha. Leopardpälsen var ju bara så galet häftig, verkligen en Matilda jacka. Har sagt detta innan men jag älskar verkligen udda plagg som går att göra snygga med rätt matchning. Leopardjackan är ett utmärkt exempel på det. Hittade en suuper fin rosa pälsjacka på Zara, synd bara att jag lagt de mesta pengar på julklappar denna månaden annars hade den flyttat in hos mig. Förra vintern köpte jag en rostfärgad fuskpäls från Zara och jag totalt älskar den. Så tips till er som letar jacka, köp en fuskpäls!!
 
Fråga förresten: Vad vill ni se mer av på bloggen? Vill ni att jag ska skriva med personliga saker om mig, åsiktsinläg, designtips, tutorials eller något annat? Säg gärna till då jag har lite svårt att komma på vad jag ska skriva om och såklart vad ni skulle kunna tycka vara intressant att läsa om. Så säg till om det är något speciellt ni tänker på så löser jag det :)
 
 
jessy
Skrivet: 2016-12-14,  kl. 19:07:45 Blogg:  http://nouw.com/jessygunnarsson

Sååå snygga! :D

Celine
Skrivet: 2016-12-14,  kl. 20:55:35 Blogg:  http://celinelf.blogg.se

Så snygga!

Nathalie Tegelstam
Skrivet: 2016-12-15,  kl. 11:05:59 Blogg:  http://nathalies.se

Gud så snygga! :) Kram
Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!