I en kohage

 
 
Detta är nog lätt min absoluta favorit plåtning. Det har nog gått närmare ett år sen vi var ute och fotograferade jag och syrran men denna fotografering blev verkligen precis som jag tänkt mig. Har inte riktigt haft varken tid eller lust nu på senare tid att komma ut och fotografera på detta viset tyvärr. Hoppas på att motivationen kommer tillbaka när jag införskaffar mig min nya kamera. För att skapa på detta viset är verkligen det roligaste som finns, men inte om man tvingar fram det. Fun fact om platsen vi var på är att det var i en kohage och vi hade ingen aning om där fortfarande var kor där i. Älskar kor men när de kommer springades mot en så är det rätt läskigt. 
 
Tågen går precis förbi denna location så jag satt och tittade på dessa träden som stod i hagen och tänkte att DÄR måste jag styra upp en fotografering. Älskar verkligen känslan bilderna ger och ja platsen var ju verkligen spot on. Vill hitta fler sådana platser där man bara känner att där måste jag fotografera. Hm, hoppas motivationen och mer tid kommer tillbaka snart. Ha det bäst hörrni!
 
 
2016-12-06 / 20:58:11

Vilka fina bilder!

2016-12-07 / 15:38:31

Fina bilder :)
Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!