Små mål för 2017

Jag är inte den som brukar sätta ett stort mål som nyårslöfte då jag tycker ofta att man sätter ett alldeles för stort mål och tänker inte på sina förutsättningar. Som ett exempel kunde jag haft "Jag ska gymma tre dagar i veckan". Jag har aldrig gymmat förut och skulle man bara pang boom bestämma det tror jag det kan bli lite överväldigande. Därför har jag bestämt att sätta små mål jag kan bocka av under året. Tycker det är ett kul sätt att utmana sig själv men inte sätta upp något för stort som bara orsakar press. Min tanke är att jag ska uppdatera den under årets gång och bocka av den när jag åstadkommit någon av punkterna. 
 
Idag har jag gått i skolan som vanligt. Dock slutade vi lite tidigare idag så jag hann hem och rida innan mörkret kom. Nu på vintern när mörkret kommer så tidigt är det svårt att hinna rida en häst som min Ture. Han har blivit otroligt mycket bättre sen vi bytade sadel och sen han får ett tillskott i maten men han kan fortfarande bli rädd för sin egen skugga haha. Så av den anledningen känns det lite risky att rida ut, i mörkret när han inte blivit riden ordentligt på ett par veckor pga sadelproblemet. Så idag red vi på vår åker och det gick jätte bra. Älskar honom mer och mer för varje dag som går ♥
 
 Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!