Snapshots

 
// 1. Fyndade en dunjacka för 150 kr från Everest // 2. Hittade äntligen denna fina spetsbodyn från H&M // 3. Köpte ett begagnat schabrak till hehe // 4. Selfie innan fest förra fredagen // 5. Julpyntade i stallet // 6. Fyndade ett schabrak till, begagnat //
 
Måste börja med att be om ursäkt för den otroligt dåliga uppdateringen!! Har inte mått mitt bästa de senaste dagarna och haft fullt upp i skolan. Även fast jag velat har jag inte kunnat prioritera bloggen tyvärr, men nu ska jag försöka hålla uppdaterigen igång! Tänkte att jag ska uppdatera designen lite då jag inte känner mig 100% nöjd. Är ledig imorgon då jag är en sån där duktig elev som är klar med allt som skulle vara klart så jag slipper komma på de två lektioner vi har imorgon. Så då tänkte jag passa på att fota en ny header bild och fixa lite nytt bildmaterial till er. 
 
Har även shoppat en hel del det senaste. Inte alls planerat då jag egentligen ska spara som aldrig förr då kamera inköpet är planerat. Men men, man lever bara once right? Dunjackan jag har på första bilden hittade jag på en fb sida, knappt använd och säljaren ville endast ha 150 kr för den?? Perfekt stalljacka! Sen blev jag två schabrak rikare haha, + att en matchande tröja till det bruna schabraket är påväg hem till mig. Spetsbodyn tänker jag ha på nyår, även fast jag inte har några som helst planer. Men jag resonerade lite såhär, att om jag köper något till nyår då måste jag ju hitta på något? Sagt och gjort, nu är den min haha. Om ni tittar i min sidmeny så är även det vinröda sammets linnet och spets toppen/bh:n också nya. Nu måste jag nog sätta stopp för min shopping, förutom några julklappar som fortfarande ska införskaffas. Ha en fin söndag allihop!
 
 Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!