Black Friday hos Cdon.se

- Sponsrat inlägg -  
 
 
CDON.SE startar sin Black Friday den 25/11 och den vill ingen missa!! Jag kommer iallafall inte missa den och det bör inte ni heller göra. Man kan antingen fynda fina julklappar till nära och kära eller unna sig själv någtot fint. Ovan i collaget kan ni se det jag hoppas hitta på CDONSs Black Friday. Ljusslingan är ju bara så fin och postern är ju också något jag gärna klickat hem. Skalet kommer från Ideal of sweden, en perfekt julklapp enligt mitt tycke. 
 
På hemsidan kommer ett nytt erbjudande släppas varje timme så det gäller att hålla koll. Vill man vara säker på att inte missa något kan man skriva upp sig på deras nyhetsbrev och få de bästa dealarna rätt ner i sin mailbox. 
 
Black Friday kommer från början från USA och är den största shoppindagen där. För några år sen kom traditionen hit och nu har även företag i Sverige startat "Black Friday". I USA har Black Friday varit starten på julhandeln. I Sverige är det dock mer än tävling mellan webbutiker som tävlar om vem som har bäst erbjudande. 
 
Tryck HÄR för att komma till CDONs Black Friday rea. 

 Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!