Lyxig lunch

Om någon har missat det så blev jag veckans fb-blogg!! Blev såklart super glad och det är kul att se att lite ny ansikten har kommit hit. Idag så vet en del av er att jag slutar tolv och att sluta tidigt brukar betyda en lyxig lunch. Idag var inget undantag. Har sett så många som gjort gröna smoothies så jag var tvungen att testa. I min hada jag i: 1 banan, ca 1 dl mango, en näve bladspenat, saften av 1 citron och lite tropisk juice. Tyckte verkligen att det var en riktig höjdare, ska absolut göra det fler gånger. Till min gröna smoothie/juice så gjorde jag amerikanska pannkakor med sirap och blåbär. Kom på idag hur man får en "fin" yta på sina pannkakor, det var helt enkelt inte svårare än att inte ta smör i stekpannan haha. Så nu kan även jag göra pannkakor med fin stekyta. 
 
Det början även dra ihop sig till December?? Konstaterade häromdagen att, det var väll nyss September? Tiden går så troligt fort och såklart har man massa saker man ska hinna med att göra. Tiden kunde gärna få gå hälften så fort så man faktiskt kan hinna med det man måste göra utan att stressa ihjäl. Om ett halvår så slipper jag iallafall skolan och all press som hör till, ska bli både roligt och sorgligt. Men den dagen den sorgen, eller hur? Någon mer som tar studenten till sommaren? Är ni taggade eller känns det mest vemodigt?
 
 
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!
Skrivet: 2016-11-28,  kl. 19:41:31 Blogg:  http://familjeliv.se/blogg/domkallarmighannes

så gott de såg ut

Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG
Skrivet: 2016-11-28,  kl. 19:45:59 Blogg:  http://beattriicee.blogg.se/

Vad gott! :)

Amanda Jona [SPONTAN]
Skrivet: 2016-11-29,  kl. 08:09:07 Blogg:  http://spontan.blogg.se

Men alltså åh vad det där såg gott ut!

Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG
Skrivet: 2016-11-30,  kl. 14:10:01 Blogg:  http://beattriicee.blogg.se/

Måste bara säga grattis till att du blev veckans facebook-blogg! :) Det är du värd!

Svar: Men oj, tack så hemskt mycket!! Håller tummarna för dig denna veckan :)
Matilda Holmberg

Ida ❉
Skrivet: 2016-11-30,  kl. 15:44:39 Blogg:  http://nokins.blogg.se

Gott med pannkakor :)

AMANDA
Skrivet: 2016-12-04,  kl. 20:51:50 Blogg:  http://nouw.com/amanduss

UNDERBARA bilder!!!!

Svar: Tack så jättemycket!! :)
Matilda Holmberg
Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!