Min dag

 
 
Min dag har inte varit speciellt händelserik. Gick i skolan till tolv idag (älskar vårt schema på måndagar!!) och sen var det hem för att ta hand om hästarna. Var nog ute i stallet närmare två timmar och bara fixade och mockade osv. Sen red jag och mamma en runda och Ture är verkligen en helt ny häst efter vilan + ny sadel. Känns så himla härligt att vi äntligen har rätt förutsättningar för att lära känna varandra och komma någon vart. Fyndade även ett par stigbyglar begagnat idag, om någon är hästmänniska här så var det ett par Sprenger Bow Balance. Har letat jätte länge och de är ju alldles för dyra att köpa nya och de brukar vara rätt dyra begagnade också, men inte denna gången. Så nu är vi båda fit for fight igen haha. 
 
Imorgon blir det jobb med gymnasiearbetet hela dagen. Någon annan som också håller på med sitt gymnasiearbete nu? Vad gör ni isåfall? Känner att jag nästan är i fas, måste ta lite mer bilder men det börjar bli bra iallafall. Är inte super stressad som många andra är vilket känns väldigt skönt. Imorgon eftermiddag ska jag följa med mamma till Granngården i Malmö på foderföreläsning. Ska bli spänannde, de har ju dessutom fått in Charlies (hästaffär) sortiment så det blir kanske lite fönstershopping också haha.
 
 
Emelie Karlsson
Skrivet: 2016-11-21,  kl. 21:07:24 Blogg:  http://gothamalley.blogg.se/

Din design är helt fantastisk!! Ville bara säga det, haha!

Svar: Åh, vad glad jag blir!! Tack så mycket :)
Matilda Holmberg

Amanda Jona [SPONTAN]
Skrivet: 2016-11-21,  kl. 22:00:29 Blogg:  http://spontan.blogg.se

Lät som en riktigt skön dag ändå :) När jag gjorde mitt gymnasiearbete gjorde jag allt typ sista veckan, haha ;)

Svar: Mycket skön :D Oj haha, då hade jag nog gått under av all stress!!
Matilda Holmberg
Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!