November

 
 
Ett litet collage på mina november tankar. För er som undrar så skulle jag aldrig ta på mig en sådan jacka som är på bilderna i och med att det är fjädrar men de är ju så förbaskat snygga. Så de fick vara med ändå. Älskar allt som är fluffigt och jag har ju en idé på hur det kommer se ut i min lägehet när jag fyttar haha. Kalla gåra fäger med inslag av roséguld som tex lampan och mörka "gamla" möbler i trä, mums. Sen för att inte prata om Marlene Birger väskan!! Den ska bli i min ägo så fort jag har de pengarna att lägga på en väska, eller det kanske är en bra present att önska sig i studentpresent kanske? Vi får se, min ska den iallafall bli någon gång. 
 
Nu till min helg. Igår firade vi min farfar som fyller 70 år. Vi hade jätte trevligt och bjöds på god mat som det alltid är när man kommer dit. Idag har jag mest ångest över att detta är sista dagen på lovet och jag har inte hunnit med ens hälften av sakerna jag skulle gjort. Jag menar var tog all tid vägen? Får väll helt enkelt försöka ta igen det i veckan istället. Tänkte även säga att det är super roligt med lite nya människor här, blir så glad av era kommentarer. Kommentera gärna och berätta om det är något ni vill att jag skriver mer om 
 
 
Flisan
Skrivet: 2016-11-08,  kl. 08:33:00 Blogg:  http://nouw.com/fbb

Fint collage :D

Svar: Tack så mycket! :D
Matilda Holmberg

Emma Broberg
Skrivet: 2016-11-08,  kl. 12:04:07 Blogg:  http://emmaex.blogg.se/

Åh, jag har också fastnat för fluff den senaste tiden. Så mysigt! Himla kul att du hittade in på min blogg, din är så himla fin!<3

Svar: Ja det är så himla fint! Åh, tack detsamma ska bli kul att följa din :) <3
Matilda Holmberg

Anonym
Skrivet: 2016-11-12,  kl. 13:07:32

Skulle varit kul att se lite inredning. Bilder på ditt rum eller någon hylla som inspiration.
Fin blogg och fina bilder !!

Svar: Ska absolut fixa det :) Tack så jätte mycket!!
Matilda Holmberg
Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!