Postivt & Negativt

 
 
Vi fick ett positivt svar av sadelutprovaren idag, sadeln passade!! Så idag fick jag för första gången på nästan 5 veckor hoppa upp och rida lite. Endast skritt och trav fram och tillbaka på en grusväg för att hon ville se hur han rörde sig med sadeln, men ändå. Han var så söt när vi fixade med hans sadel och träns, för man såg verkligen hur lycklig han var att vi skulle rida. Så nu resten av året kommer vi komma igång igen så försiktigt och ha kul helt enkelt. 
 
Fick även KICKS nya tidning i brevlådan idag. Jag har ju på något vänster blivit silvermedlem där hehe, så jag får en tidning hemskickad någon gång ibland. I denna tidningen så fanns där jätte många julklappstips och även en "julkalender" med varor som var nedatta med 50% varje dag i december!! Vet redan vilka dagar jag ska hålla utkik, man måste ju unna sig själv något i jul också, eller hur? Det tycker jag iallafall.
 
Vi har även varit och lämnat av min systers ena C-ponny till hennes nya hem. Känns jätte bra och jag tror verkligen att hon kommer bli överröst med kärlek, precis som det ska vara. Jätte härlig familj och super fin natur runt om där hon numera ska bo. 
Det är dock troligvis inte bara en av våra familjemedlemar som lämnat oss idag. Min ena ökenråtta Hazel har betett sig jätte skumt sen i eftermiddags och kan inte röra sig riktigt, hon ligger bara i buren. Jag vet inte riktigt hur gamla dem är då jag fick ta över dem, men runt 2 borde dem vara. Ökenråttor lever inte super länge så det är kanske hennes tid nu tyvärr, känns jätte tungt men så är det ju med alla sina husdjur. Får se hur hon mår imorgon men hennes beteende idag bådar tyvärr inte gott. 
 
 
Tilda Barkselius
Skrivet: 2016-11-19,  kl. 14:12:56 Blogg:  http://tilda.vione.co

Åh vad kul att sadeln funkade!

Svar: Ja det var verkligen så skönt! :)
Matilda Holmberg
Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!