Vinterporträtt

 
 
Nikon D5100 & Nikkor 50mm 1:1.8 G
 
Denna fantastiskt fina dag har jag spenderat med ännu finare människor. Frågade häromdagen om Michelle ville vara med på mitt gymnasiearbete och hon sa ja (yey!!). Så idag gav vi oss ut och fotograferade en stund. Hennes pojkvän Victor följde också med och jag var tvungen att ta lite bilder på dem två. Det var verkligen perfekt ljus ute och på träden hade det skapats "kristaller" så träden såg vita ut. 
Älskar verkligen känslan bilderna förmedlar. Tycker att stela uppställda parbilder ofta kan bli lite tråkiga och det var därför jätte skönt att både Michelle och Victor var bekväma framför kameran. Var ett tag sen jag var ute och fotograferade riktiga porträtt så detta var super kul. Som jag sagt innan så är porträttfotografering det jag tycker är absolut roligast. 
 
Är det så att någon inom Skånes gränser vill bli fotograferad för en mindre summa så får ni jätte gärna höra av er. Maila till: matildaholmberg@hotmail.com
 
 
Ida - foto & häst
Skrivet: 2016-11-13,  kl. 18:16:11 Blogg:  http://idanilssonphoto.se/

Men åh så fina bilder!

Svar: Tack så jätte mycket!!
Matilda Holmberg
Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!