Mina favorit poddar

 
 
1. Mathilda & Andrea
 
En av de poddarna jag lyssnat på minst men det jag lyssnat på har varit hur bra som helst. Mathilda och andrea tar upp ämnen inom feminism och pratar om ämnen som ofta är tabu och det är så intressant att lyssna på! Eftersom de är unga tjejer i dagens samhälle så kan man relatera till så mycket saker de säger och får höra andras synvinklar på händelser vilket jag tycker är väldigt intressant. En otroligt bra podd med två riktigt härliga och kloka tjejer helt enkelt!
 
 
 
 
1. Flora & Frida
 
Min absoluta number one favourite pod. Har lyssnat på alla avsnitt och ska man börja lyssna på dem rekommenderar jag att man börjar från början då man hänger med bättre då. Iallafall till saken, Flora och Frida pratar också om feminism och saker som berör oss tjejer skulle man kunna säga (en hel del annat också såklart). Det jag älskar med deras pod och de som personer är att de är riktiga power ladies i mina ögon. Har ni inte lyssnat så GÅ IN OCH GÖR DET! Ni kommer inte att ångra er :D
 
 
 
1. Josefin & Vanja
 
Också en podd jag precis börjat lyssna på och den är snarlik de två andra då det är denna typen av poddar jag gillar att lyssna på. Två tjejer som också pratar om det mesta helt obekymrat och det är så befriande!! Så in och lyssna hörrni.
 
 
Hoppas att ni fick lite nya tips om ni som mig också tycker om att lyssna på poddar :) Tänkte bara säga att uppdateringen kommer vara lidande denna veckan ocksp pga jobb men nästa vecka är jag fit for fight igen!
 Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!