Ny hårolja

 
 
Har haft fullt upp de senaste dagarna och av den anledningen har det blivit lite sämra uppdatering än vanligt här tyvärr. Men nu är jag tillbaka igen och har två studeidagar som väntar nu måndag och tisdag. Ett extra långt lov tackar man inte nej till haha. Så jag ska försöka att fixa ihop lite nytt fräscht material till er. Och förresten, läste ut den sista Fifty shades of grey boken häromdagen :( Den var såå bra. Tyckte den var så mycket bättre ur Cristians perspektiv så hoppas att författaren gör alla böckerna ur hans perspektiv. Men nu när jag inte har något nytt och spännande att läsa beställde jag Flora Wiströms bok "Stanna". Älskar ju hennes och Fridas podd så ska bli kul att läsa hennes debut roman. 
 
Jag beställde häromdagen en ny hårolja då min nuvarande snart är slut och ja jag gillar inte ens den speciellt mycket. Så jag var på jakt efter något nytt. Hittade denna på cocopandas hemsida och fastnade direkt då den innehåller endast veganska ingredienser, produceras i Sverige och luktar såå gott. Och det bästa var att jag fick den för endast 149 kr!! Så nu går jag runt och sniffar på mitt hår som luktar persika hela tiden. Tänkte även fixa ett inlägg med de produktr jag använder till mitt hår då jag fick ett önskemål om att göra fler sådana inlägg. 
 

Aldrig vs Alltid

Vad skulle du aldrig…

Äta? Är vegetarian och tanken på kött får mig att äcklas, så kött helt klart. (Och med kött menar jag rött kött, äter fisk ibland). 

Dricka? Hm, denna var svår men alltså hostmedecin undviker jag i största mån haha. 

Skoja om? Andras vikt tror jag. Tycker inte det är kul på något vis att skoja om andras vikt osv.

Ha på kroppen? PÄLS! Skulle verkligen aldrig kunna ta på mig päls, usch. 

Vilja uppleva? Trilla i en rulltrappa haha, hatar verkligen rulltrappor. Om det är långa rulltrappor så står jag alltid och håller i mig tills vi är uppe. 

Kunna arbeta med? Slaktare.

Säga nej till? Choklad helt kalrt haha. 

Googla? Kommer inte på något bra svar på detta :/

Göra offentligt? Alltså jag hade inte velat ha sex offentligt haha. 

Blogga om? Spel kanske? Spelar verkligen a l d r i g, så det hade varit lite svårt att blogga om. 

 

(Glöm inte att följa mig på Instagram → mholmberg_)

 

Vad hittar man alltid/ofta…

På ditt skrivbord? Min dator brukar alltid vara på skrivbordet. 

Under din säng? Just nu en korg med ridkläder. 

I din jackficka? Eos läppbalsam, klarar mig inte utan det. 

Bakom din kylskåpsdörr? Damm kanske?

Vid sidan av ditt handfat? En tub med sminkborttagning. 

Högst upp i din bokhylla? Har ingen bokhylla.

Längst ner i din tvättkorg? Ja, kläder?

Framför näsan på dig? Brukar alltid gå runt med min mobil så den brukar väll vara framför näsan på mig :)

I dina tankar? Brukar nästan alltid tänka på vad jag har att göra. 

 

Ett sätt att glömma verkligheten

 
 
Att läsa har alltid varit ett sätt för mig att koppla bort verkligheten och kunna slappna av. Sen jag gick i mellanstadiet har jag alltid varit en läslus. Det har dock blivit svårare att få tid till att läsa ju äldre man blivit tyvärr men jag uppskattar stunderna som jag hinner läsa mer nu av den anledningen. 
 
Jag sa för ett tag sen att jag vill vara mer öppen på bloggen och släppa ner er lite mer på djupet. Just nu har jag hamnat i en svacka igen, en sådan svacka där man inte orkar göra något, väntar mest på att dagen ska sluta, för att sen göra samma sak imorgon. De senaste dagarna har jag spendera i sängen och igår kom jag på att jag fortfarande inte läst den sista Fifty Shades of Grey boken ♥ Älskar verkligen dessa böckerna, helt klart högst upp på min lista av favorit böcker. Personligen tycker jag att det är den finaste kärlekshistorian jag läst om och författaren har ett helt magiskt sätt att skriva på.
Det finns en hel del delade meningar om böckerna där vissa tycker att det Christian håller på med är våldtäkt? Tycker man det då har man inte läst boken, det är en sak som är säker. Dock tycker jag inte alls att filmerna speglar historian lika bra som böckerna gör (men så brukar det ju vara). Jag har inte sett den andra filmen än men funderra på om jag verkligen vill se den? Tyckte att den första filmen var så otroligt dålig jämfört med boken, men jag har hört en hel del positiva saker om de andra filmen så vi får se. Någon mer som läst böckerna och vad tycker ni isåfall om dem?
 
 

Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!