Mitt vardags smink

 
 
Contour Kit från Anastasia Beverly Hills i färgen Light to medium. // Mary Lou Manizer från the Balm. // Löspuder från Lily lolo i Flawless Matte. // Rouge från The Balm i färgen Hot Mama. 
 
Jag älskar smink men sminkar mig inte speciellt mycket när jag väl sminkar mig. Jag gillar den "naturliga" looken. Men ovan är produkterna jag för det mesta använder till min bas. Alla är produkter jag kommer köpa igen när de tar slut då de är otroligt prisvärda och bra produkter. Rougen är en klar favorit då färgen är super fin och det går att reglera väldigt mycket hur rosa man vill ha det då man får ta en del produkt för att det ska synas ordentligt. 
 
 
 
 
Ögonfransböjare från Flying Tiger. // Pomade Dipbrow från Anastasia Beverly Hills i färgen Taupe. // Conceaer från La Girl i färgen Porcelain. // Mascara från Maybelline. // Fix från MAC. 
 
En super billig ögonfransböjare som funkar utrmärkt. Kostade nog inte mer än runt 20-lappen. Min favorit produkt när det kommer till mina ögonbryn är helt klart ABH dipbrow pomade. Sitter hela dagen och blir ett snyggt resultat. Dock har min börjat torka men det löser jag genom att spruta mitt Fix på min ögonbryns borste så fuktar det, funkar superbra. Använder även fixet till att fixera mitt smink när jag är klar. Glömde fota min ögonbrynsmascara från Maybelline men den använde jag också i färgen mörkbrun så brynen håller formen under dagen. Min mascara från Maybelline är också en favorit, skulle inte få för mig att köpa någon annan mascara. Den är så bra!
 
 
 
 
Mina borstar ♥ Älskar verkligen Real Techniques borstar då dem är otroligt sköna och hyfsat prisvärda med tanke på kvalitén på borstarna. Jag har "ögon" kittet från dem också där det ingår en "ögonbryns borste" men som många andra sagt tycker jag också att den är alldeles för stor. Av den anledningen använder jag min trotjänare från H&M som jag köpte för under 100-lappen. Tycker den funkar till ändamålet. (Texten jag skrivit vid sidan av borstarna är vad jag använder dem till, det är inte alltid det de är gjorda för haha.)
 
Om ni undrar något om produkterna så fråga så ska jag försöka svara så bra som möjligt :)
 
2017-02-19 / 17:27:40

Vad kul och se ditt vardagssmink! :)

2017-02-19 / 20:31:04

Mer sådana här inlägg! :*

Svar: Kul att få höra lite önskemål! Ska absolut knåpa ihop fler liknande inlägg :)
Matilda Holmberg

2017-02-19 / 21:21:46

Vilket roligt inlägg!

2017-02-20 / 04:19:24

Använder precis samma mascara och borstar, har velat testa anastasia men det är så jävla dyrt. Använder nyx dipbrow pomade, tycket det är ganska likt deras produkt och mycket billigare. Har även hört om hot mama bronzern och vill haaa den :( men fina bilder och bra inlägg som alltid!

Svar: Ja ABH är otroligt dyrt men håller otroligt länge även efter daglig användning enligt min åsikt. Dock är det sjukt tråkigt att pomaden torkar efter ett tag men det går ju att lösa :) Men det är kul att det finns bra "budget" produkter! Kolla på cocopanda om du är sugen på The Balm produkter, superbra priser för det mesta. Och tack så mycket!! :)
Matilda Holmberg

2017-02-20 / 13:14:33

Älska smink!!!
Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!