Ny Design & OOTD

 
 
 
Jeans - Zara / Tröja - BikBok / Jacka - Zalando / Skor - Stan Smith
 
 
Som ni ser har här skett en drastisk förändring på bloggen och jag ska berätta varför. Min motivation för bloggen går verkligen i vågor och på sista tiden har jag kommit fram till att det är inte kul att blogga utan en tydlig nisch. Så den senaste tiden har gått åt till att fundera på - vad är min nisch? Jag har nu kommit fram till att det är mode, peppande och mycket mer personliga inlägg. Och med en ny idé krävs en ny design haha. Jag tog hjälp av duktiga Lisa när min nya header skulle skapas och hur bra blev inte det? Mitt önskemål var en header i stil med Angelica Blicks och det fixade Lisa utmärkt. Så behöver ni som bloggar på blogg.se hjälp med designen hör ev er till henne! Har ni några synpunkter eller ser saker som ser konstigt ut får ni gärna kommentera och berätta det. 
 
I fredags var jag och min lillasyster i Malmö för en dag med shopping och lite fotande. Jag, som vanligt skulle hålla i mina pengar kom hem med några påsar (kommer inlägg). Men pengar är till för att spenderas, eller hur? Nöjd blev jag iallafall över mina inköp. Mom jeans är verkligen en ny favorit hos mig, såå snyggt! Har alltid gillat högmidjade jeans och formen på mom jeans är ju galet snygg. Dessa hittade jag dessutom på Zaras rea för 139 kr?! Man måste älska rea haha. Men hoppas ni tycker om den nya designen och fortsätter kika in här!
 
 
Valeria
Skrivet: 2017-02-18,  kl. 20:39:44 Blogg:  http://rusikvale.blogspot.se

Åh så himla vacker du är! <3

Kan absolut hålla med att rea är så himla bra, men reor på ASOS sida är bara hnn <3 Checka ut deras grejer, du skulle nog tycka om deras plagg. :)

Svar: Åh men tack!! Har inte tittat där än men ska absolut kika :) Tack för tipset!
Matilda Holmberg

Sandra
Skrivet: 2017-02-19,  kl. 17:52:50 Blogg:  http://nouw.com/sugkatt

Nya designen är supersnygg verkligen!

Svar: Kul att höra, tack! :)
Matilda Holmberg
Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!