2017

 
 
Nytt år och nya möjligheter brukar man väll säga? Jag spenderade min nyår med min pojkvän på kina buffe och hade sen en lugn kväll. Läs, nykter kväll. Men man kan såklart ha det trevligt utan alkohol och det hade jag. Kändes rätt skönt att vara hemma så vi kunde kolla till hästarna då det smälldes en del i byn... Vi har ju två nya hästar i stallet och visste inte hur de skulle reagera men överlag så var de rätt lugna så det var jätte skönt. Tycker så synd om djuren som är vettskrämda på nyår. Raketer borde förbjudas eller endast få smällas vid tolvslaget. 
 
Jag var troligtvis en av de få som inte var bakis imorse och fick därför iväg mig mamma till ridhuset. 2017 ska bli ett spännande år och inte minst på hästfronten. Ture och jag har äntligen börjat komma igång igen efter sadelproblem och han känns finare är någonsin. Ska bli väldigt spännande att se vad vi åstadkommer under 2017. Jag tror även att 2017 kommer vara ett spänannde år kring mitt fotointresse, jag ska bara se till att marknadsföra mig ordentligt. Ny kamera kommer iallafall ge mig nya möjligheter och det ska bli SÅ spänannde :) Tanken på det ger mig en klump i magen men det beror nog endas på att jag kastar mig ut i det okända gällande fotobiten. Jag kommer få träffa nya människor, sätta min kreativitet och kunskaper på prov men det kommer bli så kul, det är jag övertygad om!
 
 
2017-01-01 / 19:03:52

Låter som att du har ett spännande år framför dig, lycka till med fotograferandet! :)

Svar: Tack så mycket! :)
Anonym

2017-01-02 / 19:38:09

Ja det är riktigt synd om djuren på nyår :/
Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!