En fotografering i dimman

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Häromdagen fick jag ett meddelande från Matilda som frågade om jag ville fota henne och hennes häst dagen därpå och det var ju klart att jag ville det. Vi hade suuper tur med vädret då det blev jätte fin dimma som la sig i bakgrunden och snön som fortfarande låg på marken. Så ovan kan ni se ett litet urval av bilderna vi tog :) Tyckte själv att de blev väldigt fina och blev därför väldigt nöjd. 
 
Jag ska även försöka ta tag i bloggen igen då allt känns mycket lättare nu. Jag har väldigt lätt för att få ångestkänslor som hela tiden ligger i bakhuvudet och gör sig påminda. Som nu har jag haft mycket att göra och inte riktigt kännt att jag haft kontroll över min situation och det är oftast då det blir jobbigt. För att det ska bli lättare behöver jag för det mesta bara känna att jag har kontroll igen. Det värsta är att detta kan komma av jätte små saker men nu känns det bättre igen och då har jag energi över till annat. Så det ska bli kul att komma igång med bloggen igen för jag har både saknat skrivandet och er! Så nu är jag förhoppningsvis tillbaka igen. Är det något ni vill att jag ska skriva om så får ni gärna kommentera det!
 
 
2017-01-09 / 13:13:31

Galet fina bilder! Va duktig du är!

Svar: Tack så jätte mycket!! :)
Matilda Holmberg

2017-01-09 / 19:11:59

Grymt fina bilder! :D Måste bara säga att dina ögonbryn är sååå goals haha! ;)

Svar: Åh men tack!! :D Haha men tack så mycket ;)
Matilda Holmberg

2017-01-10 / 08:24:02

Såå söta bilder! :)

Svar: Tack!! :)
Matilda Holmberg
Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!