Kamera test

 
 
Skulle aldrig få för mig att lägga upp oredigerade bilder annars, men gör ett undantag idag. Är fullkomligt kär i min nya kamera!! Den är SÅ BRA. Min förra kamera kunde knappt ta bilder inomhus utan blixt och den nya kan ta skarpa och ljusa bilder när det är becksvart ute? Så värt att ta mina sista egna sparpengar och köpa den. Ska ge mig ut och fota lite imorgon tänkte jag om tiden tillåter, vi får se helt enkelt. 
 
I helgen jobbade jag som sagt, inventerade i butiken jag jobbar lite extra i. Mycket roligare än jag tänkt faktiskt, inventering låter ju inte super roligt men med trevligt sällskap så var det faktiskt väldigt trevligt. Så jag har varken haft tid eller för den delen ork att blogga tyvärr, men nu är jag tillbaka igen! Förresten, måste berätta en rolig sak för er. Sen jag började posta mer aktivt på min Facebook-sida så har jag fått flera meddelande om folk som vill ha en fotografering, är både otroligt stolt och glad?! Känns så himla kul att jag hittat mitt favorit sätt att skapa, och jag har verkligen hittat rätt nu. Har på den senaste tiden varit helt inställd på att grafisk design är vägen jag vill gå i livet men är inte lika säker på det längre. Jag vill nog ha med det på någon hörna men det är nog inte just det jag vill fokusera på när jag blickar framåt. Vi får se helt enkelt, snart tar jag studenten och vem vet vad jag vill göra då eller vart livet tar mig? 
 
 
Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG
Skrivet: 2017-01-17,  kl. 15:27:47 Blogg:  http://beattriicee.blogg.se/

Så härligt att höra att du trivs bra med din nya kamera!! :)

Svar: Åh ja, jag är verkligen så nöjd! :)
Matilda Holmberg
Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!