Min motivation

 
 
 
 
 
Jag tror inte att det ungått många att det har blivit lite glest med inlägg här och jag ber om ursäkt för det. Ska förhoppningsvis snart få pengarna jag fick av mitt stipendium så jag kan köpa ny kamera men vet fortfarande inte exakt när. Av den anledningen + lite annat är jag lite off och har många bollar i luften men förhoppningsvis lugnar det snart ner sig! Men jag tänkte börja att göra en veckosummering med bilder efter varje vecka, vad tycker ni om det? 
 
Idag har jag försökt jobba lite på mitt gymnasiearbete men inte kommit mycket längre. Men lite fick jag gjort iallafall och det känns skönt. Råkade även köpa ett schabrak + lindor till min bortskämda pålle som troligtvis kommer imorgon. Har städat vår sadelkammare också, tycker det är så himla kul?? Både mamma och min syster frågade om jag skulle städa igen? Älskar känslan av ordning och reda. 
Bilderna tog jag häromdagen när jag fotograferade till mitt gymnasiearbete. Känns så himla tråkigt att min kamera inte kan ta bra bilder om det inte är perfekt ljus ute. Av den anledningen så har motivationen till att fota dykt och jag väntar ivrigt på dagen jag kan beställa min drömkamera och då lovar jag att bloggen kommer höjas en nivå! 
 
 
2017-01-02 / 21:53:18

Så fina bilder!

Svar: Tack! :D
Matilda Holmberg

2017-01-07 / 00:56:18

Hoppas du får tillbaka blogg-peppen med nya kameran :) Det är verkligen så tråkigt när man inte känner sig inspirerad. Fina bilder här ändå! :D

Svar: Ja det hoppas jag också :) Det är verkligen så tråkigt. Vad glad jag blir, TACK! :)
Matilda Holmberg
Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!