Mood

 
 
90's ♥
 
Finns väll knappast något bättre än att scrolla runt på pinterest? Hade jag inte haft häst (haha) så hade jag mer än gärna köpt alla dessa underkläderna, döör så fina. Tycker man känner sig så fin om man har fina underkläder, eller det är bara jag? Och "mom jeans" är ju också så snyggt, känner att jag måste uppdatera min garderob lite. Ska iallafall ta två hål till i mitt högra öra hade jag tänkt. Har ju ett vanligt örhänge och en helix i det örat så nu tänkte jag ta två vanliga hål till där. Och nån annan gång ett hål till i mitt vänsta så där är två "vanliga" hål. Örhänge är ju så snyggt och enligt mitt tycke är ringar snyggast. 
 
 
2017-01-11 / 11:56:05

Men ååh vad snyggt! Håller fullt med dig om att snygga underkläder får en att känna sig mycket snyggare (;

2017-01-11 / 19:02:25

Gaah så snyggt! :D Håller med, man känner sig liksom lite mer "on top" och som att allt är perfekt "hela vägen" med fina underkläder!

Svar: Tack så mycket snälla du! :)
Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!