My number one

 
 
 
 
Jag gick ut imorse inställd på att jag skulle ut och gödsla. Sen råkade jag gå förbi hagarna och såg ett magisk ögonblick, så fort som attan sprang jag in och hämtade min kamera. Vi nere i Skåne är ju inte direkt bortskämda med snö, men när frosten hänger kvar till tio på förmiddagen då blir man glad. Gräset glittrade så himla fint och ovanpå det så var det lite dimmigt också!! Så lite bilder på Ture fick det bli idag. Han är verkloigen en linslus - så fort jag tar upp kameran åker öronen framåt precis som han är fullt medveten om vad som förväntas av honom haha. Världens sötaste häst ♥
 
Som ni säkert märkt har jag gjort en helt ny design och jag tycker det blev super bra. Vad tycker ni?
Tyckte om min andra design också men den kändes så steril och opersonlig på något vis. Så nu är jag tillbaka med en mindre, mer kompakt och helt enkelt mysigare blogg. Motivationen är i topp igen och förhoppningsvis håller det sig så. (Förresten, om du läser detta Beatrice så måste jag bara säga TACK för tipset om bilderna, funkade mycket bättre). Ha en fin fredag allihopa!
 
Sandra
Skrivet: 2017-01-28,  kl. 18:08:19

Men åh, bilden på mulen fick mig verkligen att tänka tillbaka på stalltiderna då händerna var stelfrusna efter några timmars skötsel. Fanns inget bättre än att låta en varm mule värma upp händerna igen. Himla fina bilder! Och den nya deisgnen är också himla fin. (;

Amanda Jönsson
Skrivet: 2017-01-31,  kl. 12:55:15 Blogg:  http://nouw.com/ammiesvardag

Så fina bilder!

Svar: Tack :)
Matilda Holmberg

Ingrid
Skrivet: 2017-02-04,  kl. 11:56:25 Blogg:  http://www.smallbigthings.wordpress.com

Åh så söt! Och ljuset var verkligen fantastiskt!
Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!