Pixers

- Sponsrat inlägg - 
 
 

Hur drömmigt ser inte detta ut? Fototapeter är ett snyggt och enkelt sätt att sätta en personlig prägel i sitt hus tycker jag. Man kan ju göra det i alla olika varianter (om man väljer en egen bild) vilket man kan göra på Pixers.se men där finns även färdiga tapeter som den ovan. Där finns inte bara fototaper, där finns canvastavlor och affisher också. Jag ska iallafall absolut titta närmare på fototaoeter när jag flyttar hemifrån, jag menar tänk att bo som på bilden ovan, dör lite vid tanken. Så fint!!

 
Skulle ni vara sugna på att kolla in Pixers tavlor och affischer kan ni trycka här. Och sidan finns även i en engelsk version så om ni vill klicka er dit kan ni trycka härSå in och kika på alla fina tapeter och tavlor. 
 
 Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!