@mholmberg_

 
 
 
Var på Falsterbo Horse Show idag och "fyndade" två saker haha. För er som inte vet är jag en inbiten hästtjej med egen häst på gården där vi bor. 
 
 
 
 
Min nya älskling ♥
 
 
Ni glömmer väll inte att följa mig på Instagram?? Mholmberg_ heter jag där ifall någon missat det :)) Idag hade jag min första lediga dag på läänge (känns det iallafall som, även om så inte är fallet). Men så skönt det var!! Vi åkte ner till Falsterbo vid halv elva och var hemma vid halv 6 tiden igen. Jag som alltid brukar ha en lång lista på vad som ska inhandlas hade verkligen ingenting på "att köpa" listan. Fick med mig ett schabrak till, även fast hyllan där hemma redan är full haha, men det var så fint att jag inte kunde motstå. Det var ju dessutom på 40% rea. Jackan från Kingsand var lite av ett impulsköp kan man väll säga. Gick och klämde på den flera gånger och när vi var påväg att gå sprang jag in där igen för att kolla om den fanns kvar, och gissa vad?? Den fanns kvar, det enda exet i min storlek dessutom. Så jag var nöjd med plånboken grät en skvätt, men man lever ju bara en gång, right? 
 
Imorgon jobbar jag verkligen heela dagen, börjar kvart i nio och slutar kl. 7, längtar tills lönen kommer haha. Köpte ju min Iphone 7 precis efter att min lön kommit, inte det smartaste draget kanske men så värt det. Känns så otroligt motiverade att kunna ta bra bilder med mobilen igen. Smuts har ju en tendens att ta sig in bakom kameran på Iphones och min förra var inget undantag tyvärr. Så nu kan jag äntligen posta lite mer mobilbilder här också vilket känns så kul :) 
 

I mitt huvud

Jag vet inte om detta inlägget kommer publiceras eller inte men ibland är det skönt att få skriva av sig. 
 
Jag vill verkligen blogga, det vill jag verkligen. Egentligen vill jag många saker och det är en av problemen. Det var väldigt längesen jag var så djupt nere som jag är just nu tror jag. Just nu är det en kraftansträngning eller en jobbig tanke att tänka på sakerna jag skulle vilja göra. Det jag har haft ork med de senaste veckorna där jag haft ledig tid är att ligga i sängen och scrolla Instagram i timmar eller att läsa. Att läsa är för mig ett sätt att komma ifrån verkligheten, det är därför det tilltalar mig så mycket stunder som dessa. Jag har köpt bok efter bok som ligger fint i bokhyllan och väntar på mig, det känns bra. 
Jag ser dagligen folk som är på semester, umgås och gör saker helt enkelt. Jag har inte det där enorma kompisgänget där spontana grillkvällar händer eller en fika på stan blir av. Om det blir av känns det ofta som att det är jag som drar i trådarna. Så har det egentligen varit hela min uppväxt. Jag har haft en jättebra kompis och sen tog det slut och där stod jag, ensam igen. 
 
Att mitt mående växlar så som det gör vet jag egentligen inte varför det gör. Ena stunden kan jag känna att "ja nu ska jag hem och göra detta" men när det väl kommer till kritan så finns inte orken där. Tankarna tar över och ångesten kommer krypande. Jag är en person som håller mycket för sig själv och stänger av, blir tom när tankarna blir för mycket. Tom är egentligen så jag känner mig ofta. Tom på känslor och tom på ork. Jag vet inte ens om det ångest jag känner, ibland känns det så och ibland inte. Jag stöter bort tankarna innan de hinner strypa mig tror jag. Problemet är att jag ibland känner mig löjlig för att jag säkert bara känner trötthet på grund av jobbet osv men sen släpper det liksom aldrig. Ibland vill man bara ligga kvar under täcket på morgonen och låtsas som att man inte finns, sjunka under jorden ett tag. 
Det mest personliga inlägget jag någonsin postat, men det behövs ibland det med.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tisdagstipset

By Noor hårolja
 
 
 
Tänkte börja med en ny grej här på bloggen, nämligen "tisdagstipset". Jag tänker alltså publicera ett tips inlägg varje tisdag där jag tipsar om något mellan himmel och jord. Det kan vara allt från en bra bok eller en tanke jag tycker att man ska ta med sig, ja allt möjligt alltså. Men idag tänkte jag tipsa om denna fantastiska hårolja!!
 
By Noor är ett veganskt varumärke som är producerat i Sverige. Det är dessutom inte testat på djur!! Har provat massor med olika håroljor men så är jag lite snål för att köpa moroccanoil så tänkte att jag skulle testa denna. Blev sjukt överraskad faktiskt med tanke på priset. Den luktar jättegott, ger håret glans och gör det mindre tovigt. Rekommenderar det starkt! Jag brukar ta ca 4 pump när håret är på gränsen till torrt, alltså väldigt lite fuktigt och håret blir såå lent. Ni hittar det här för 199 kr. 
 

Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!