Denim on denim

 
 
 
 
 
Har länga beundrat de som kan matcha ihop jeans med jeans så idag tog jag tag i saken. Blev min gamla jeansjacka från Levis samt mina nya jeans från samma märke. Körde all in på blått och tog min favis tröja från Bikbok. Invigde även mina ny skor, och hur snygga är inte dem?? Älskar ♥
 
Elin och jag hade en mysig dag i Malmö då båda var lediga idag efter avklarade opponeringar. Vi hade inte tur med vädret haha, det regnade även fast jag höll tummarna för sol. Vi lyckades dock ändå ta lite nya bilder som ni kan se. Tycker det är så roligt när man är ute in public och fotar. Det är väldigt blanade reaktioner från folk som går förbi. En små skrattar, en annan glor ögonen ur sig och en tredje låtsas inte om en. Gillar de sist nämna personerna mest för varför är det så konstigt att fota ute i allmänheten? Vi fick iallafall båda fina bilder och det var inte så mycket människor ute idag vilket var skönt. 
 
Det blev lite shopping för bådas del men jag skulle, som vanligt egentligen inte köpa något. Kom hem med ett linne sam en t-shirt från Bikboks rea, två böcker från Ullareds bokhandel på triangeln samt nya öränge. Har äntligen bytat mina läkörhänge till ringar och det blev såå bra. Vill ni se hur det ser ut kan ni klicka er in på min Instagram, @mholmberg_ :) Nu ska jag spendera några timmar på att läsa en tråkig engelska bok till kursen Engelska 7, wish me luck. 
 

Superstars ♥

 
 
 
Fick mina nya vårskor häromdagen och kunde inte vara mer nöjd. När jag började ettan i gymnasiet köpte jag den vita modellen av dessa. I tvåan tror jag det var så köpte jag stan smith modellen och nu är jag tillbaka där jag började fast med svarta istället. Älskar verkligen Adidas skor, inte bara för att de är otroligt sköna utan de håller ju en hel evighet också? Även för en skomarodör som mig haha. Min favorit detalj på skorna är helt klart dne guldiga loggan på första bilden, så snyggt!
 
Idag gjorde jag även opponeringen till gymnasiearbetet och fick GODKÄNT! Ni som gjort det förstår vilken lättnad det är. Så nu känns det som att jag har all tid i världen till att göra andra saker, vilket är en så skön känsla efter all denna stress. Så imorgon blir det nog en sväng till Malmö och njuta av att jag nu har helg. Vädret säger att det ska regna men jag hoppa på att se lite solsken haha. 
 

Number one girlcrush

 

I mean hur snygg är inte hon? Brukar inte vara sådär hypad över kändisar osv men Bella är ju så cool?! En sån där tjej man vill vara när man blir vuxen, skämt å sido. Nej men gud, älskar henne!

Just nu sitter jag och försöker få ihop min text till opponeringen om vårt gymnasiearbete. Känns lite sådär smått hopplöst då det är så mycket som jag inte förstår i texten jag blev tilldelad, men det får ju lösa sig. Ska bli så otroligt skönt när gymnasiearbetet är ur vägen. Vi hinner även avverka nationella i svenska innan påsklovet också. Så jag har en lugn påsk framför mig och det ska bli så skönt! Lite festligheter blir det såklart så det ska bli härligt att få umgås med vänner och bara ha kul och slippa all stress. Någon annan som känner en orimlig stress inför skolan? 

Dock blev livet lite lättare när jag blev erbjuden ett jobb som startar innan jag tagit studenten. Fick papperna idag så nu är det officiellt och jag skulle inte kunna vara gladare :) Jag har nämligen fått jobb på Granngårdens nya butik i Löddeköpinge!! Fick en helgtjänst som för mig innebär tre helger i månaden + kvällar. Min allra första riktiga arbetsintervju och dagen efter blir jag erbjuden ett jobb? Trodde inte i min vildaste fantasi att jag hade en chans men det hade jag visst. Så ja jag är superglad och får jobba med något jag tycker om så mycket.  

 


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!