Mina bästa fyndtips

 
 
 
Jag ÄLSKAR att fynda både på rea och på till exempel loppis. Nu har det ju dock blivit lite modernare så appar som shpock och tradera finns ju och där finns många fina saker att hämta, det lovar jag er! Jackan ovan hittade jag oanvänd på schpock för 100 kr? Tyckte den var så häftig så jag kunde inte låta bli haha. Nästan hela min och min hästs garderob har fyndats begagnat. Har fått många att tappa hakan när jag berättat om mina fynd :D Så mina tips (mest riktat till begagnade köp) är:
 
Ta reda på vad du söker
 
A och O när man ska fynda på nätet är att veta vad du letar efter och veta priset på det du söker. Som till exempel när jag var på jakt efter ett par Levis jeans så höll jag koll på Tradera men alla jeans kom upp i ca 400 kr innan budgivningen var över och det var alldeles för mycket för min del. Då får man helt enkelt vara kall och fortsätta leta. Där tycker jag att Shpock är superbra för man slipper buda osv. Hett tips om man vill fyna begagnat!
 
 
Spontan bläddra
 
Nästan alla fynd jag kommit över har varit spontant när man bara skulle kika lite. Jag tittar ofta på facebook i olika grupper, shpock och tradera. Är inte super förjust i tradera då man måste buda och det blir därför svårt att göra riktiga klipp. Facebook grupper och shpock rekommenderar jag verkligen!
 
 
Var inte rädd för att pruta
 
Jag menar vad är det värsta som kan hända? Att köparen säger nej eller att man tex möts på mitten? Det är värt att ta den chansen för att spara lite extra pengar tycker jag. Sålänge man inte ger skambud tycker jag absolut inte det är något fel att se om priset är förhandlingsbart. 
 
 
Hoppas att ni finner tipsen till hjälp eller blivit nyfikna på att börja fynda begagnat. Jag tror vi är många som inte har hur mycket pengar som helst att lägga på tex kläder och då är begagnade fynd superbra och kul också! 
 
Sandra
Skrivet: 2017-03-24,  kl. 13:22:30

Älskar också att fynda! Har nästintill blivit lite som en "tävling" mot mig själv, att hitta så billigt som möjligt ;D

Bella
Skrivet: 2017-03-24,  kl. 15:35:15 Blogg:  http://nouw.com/bellss

Bra tips!

Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG
Skrivet: 2017-03-25,  kl. 22:01:23 Blogg:  http://beattriicee.blogg.se/

Vilket bra fynd och sjukt bra tips att tänka på!! :)
Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!