"Saide"

 
 
Det blev en liten ofrivillig bloggpaus tyvärr. Jag är en sådan människa som verkligen vill ge allt om jag gör något, så att blogga sådär halv taskigt på grund av tidsbrist känndes sådär. Så efter att ha insett att dygnet endast har 24 timmar valde jag att lägga bloggen åt sidan ett tag. Nu tror jag äntligen att jag kan komma tillbaka igen!! Tar ju studenten om tre veckor och innan dess har jag ynka två uppgifter kvar att lämna in så det känns galet skönt. Och på lördag är det dags för balen?! Kommer såklart att visa bilder på allt jag har på mig osv :) Provade alling ihop häromdagen och det blev såå fint. 
 
Så vad har jag gjort under tiden jag varit borta härifrån? Jo jag har, jobbat och stressat en del haha. Nej men att plugga sista året på gymnasiet och jobba 50% utöver det har varit lite kämpigt, men kul såklart. Och med en fantastisk chef som gjort schemat så bra som möjligt för mig så har det löst sig väldigt bra. Har verkligen hittat ett toppenjobb som är kul att gå till varje gång.
 
Utöver att jobba har jag ju shoppat en del också. Mottot de senaste veckorna har varit - "det är jag värd, jag jobbar ju faktiskt" hehe. Tänkte visa upp sakerna i ett seperat inlägg sen :) Men ett par välbehövliga sommarskor inhandlads häromdagen. Att det skulle bli ytterligare ett par vagabond var inte helt otänkbart då jag ÄLSKAR deras skor. Jag är en riktig skomarodör och köper därför endast skor i skinn, då jag tar sönder dem annars. Dessa kom jag över för 799 kr på scorett och tyckte det var ett helt ok pris då de är super sköna samt snygga haha. 
 

En dag på liseberg

 
 
 
 
 
 
 
 
Orginalbilderna till 1, 2 är inte mina :))
 
Nu är jag äntligen hemma efter en dag på Liseberg med alla ambassadörer. Trots en sjukt kall dag så lyckades vi skratta så vi fick ont i magen flera gånger. Det blev en riktigt lyckad dag fastän många av oss var skeptiska med tanke med på vädret, men det regnade iallafall inte. Dock var det galet kallt på kvällen. Jag gick på slutet med långärmad tröja, tjocktröja, bomberjacka + regnjacka och frös ändå... Så det var ju lagom skönt när vi kom tillbaka hem till stugorna och in i värmen. Kom även fram till att jag nog blivit liite höjdrädd på senare år haha. Karuseller är verkligen inte min grej. Dock så gillar jag kollerado (?) och hanhai (?), varför måste de ha så svåra namn? Men nu har jag iallafall fått min dos av karuseller för ett bra tag framåt. 
 
Det roligaste med hela resan var nästan när vi skulle beställa mat på subway och tjejen i kassan fick fråga om jag kunde upprepa vad jag sa för att hon inte hörde. Fortfarande osäker på om jag pratade otydligt eller om hon inte förstod min skånska. Dessutom så sa min kompis att hon ville ha liite majonäs på sin sallad och tjejen bakom disken bara trycker på majonäs på HEELA salladen. Vi höll på att dö, det var så kul. Tillägas ska att jag inte ens pratar så där farligt bred skånska haha, inte min kompis heller för den delen. 
 

Göteborg & en fin klänning

Idag är det onsdag och imorgon bär det av mot Göteborg!! Tyvärr visar vädret på regn men jag håller tummarna om fint väder ändå hehe. Ska bli så himla kul och detta är något vi sett fram emot i två år haha, så det är verkligen dags. Bara så synd att det visst ska regna hela dagen... Men vi får säkert kul ändå. Det är bara att klä sig efter väder som man fått höra hela grundskolan. 
 
Idag har jag varit i skolan som vanligt. På onsdagar har vi dessutom en håla från tio till halv ett, lagom kul. Men idag blev det en långlunch på Grafitti café med Michelle och det var så himla mysigt. Det är så kul med vänner som man kan sitta och snacka med i en och en haltimme och det känns som trettio minuter. 
 
Måste bara hypa lite över denna klänningen också?! Hur fin?? Den är ju slutsåld på nätet och i de flesta butiker jag tittat i men på Center syd (där jag jobbar) så finns den!! Dock jobbar jag ju inte förrän på lördag men tjejen i butiken sa att det inte var några problem att lägga undan den om jag var säker på att jag skulle ha den. Det gjorde mig så himla glad :)) Så denna, tillsammans med en svart axelremsväska samt smutsrosa klackar ska bäras på min kusins student hade jag tänkt. Klänningen kommer från Gina tricot.
 
 

Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!