En dag på liseberg

 
 
 
 
 
 
 
 
Orginalbilderna till 1, 2 är inte mina :))
 
Nu är jag äntligen hemma efter en dag på Liseberg med alla ambassadörer. Trots en sjukt kall dag så lyckades vi skratta så vi fick ont i magen flera gånger. Det blev en riktigt lyckad dag fastän många av oss var skeptiska med tanke med på vädret, men det regnade iallafall inte. Dock var det galet kallt på kvällen. Jag gick på slutet med långärmad tröja, tjocktröja, bomberjacka + regnjacka och frös ändå... Så det var ju lagom skönt när vi kom tillbaka hem till stugorna och in i värmen. Kom även fram till att jag nog blivit liite höjdrädd på senare år haha. Karuseller är verkligen inte min grej. Dock så gillar jag kollerado (?) och hanhai (?), varför måste de ha så svåra namn? Men nu har jag iallafall fått min dos av karuseller för ett bra tag framåt. 
 
Det roligaste med hela resan var nästan när vi skulle beställa mat på subway och tjejen i kassan fick fråga om jag kunde upprepa vad jag sa för att hon inte hörde. Fortfarande osäker på om jag pratade otydligt eller om hon inte förstod min skånska. Dessutom så sa min kompis att hon ville ha liite majonäs på sin sallad och tjejen bakom disken bara trycker på majonäs på HEELA salladen. Vi höll på att dö, det var så kul. Tillägas ska att jag inte ens pratar så där farligt bred skånska haha, inte min kompis heller för den delen. 
 Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!