Göteborg & en fin klänning

Idag är det onsdag och imorgon bär det av mot Göteborg!! Tyvärr visar vädret på regn men jag håller tummarna om fint väder ändå hehe. Ska bli så himla kul och detta är något vi sett fram emot i två år haha, så det är verkligen dags. Bara så synd att det visst ska regna hela dagen... Men vi får säkert kul ändå. Det är bara att klä sig efter väder som man fått höra hela grundskolan. 
 
Idag har jag varit i skolan som vanligt. På onsdagar har vi dessutom en håla från tio till halv ett, lagom kul. Men idag blev det en långlunch på Grafitti café med Michelle och det var så himla mysigt. Det är så kul med vänner som man kan sitta och snacka med i en och en haltimme och det känns som trettio minuter. 
 
Måste bara hypa lite över denna klänningen också?! Hur fin?? Den är ju slutsåld på nätet och i de flesta butiker jag tittat i men på Center syd (där jag jobbar) så finns den!! Dock jobbar jag ju inte förrän på lördag men tjejen i butiken sa att det inte var några problem att lägga undan den om jag var säker på att jag skulle ha den. Det gjorde mig så himla glad :)) Så denna, tillsammans med en svart axelremsväska samt smutsrosa klackar ska bäras på min kusins student hade jag tänkt. Klänningen kommer från Gina tricot.
 
 Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!