Money well spent

 
 
 
 
Åh vad jag har gått och suktat efter denna highlightern!! Har för nuvarande en från TheBalm jag inte är hundra nöjd med men 300 kr har kännts liite mycket hehe men igår slog jag till. Jag menar den är ju bara så fin och sjukt bra pigmerad, men man förväntar sig egentligen inget mindre från MAC. Jag köpte färgen "Doublegleam" som inte är så sjukt "skrikig" på min bleka hy. Jag vill kunna använda den utan så mycket annat smink så därför valde jag en lite mer neutral färg. Så hett tips till er som är lite höstbleka och vill ha en ny highlighter ;)
 
Igår var jag på Freakin' Fries (mitt andra jobb för er som inte visste det) på möte och för att fotografera lite så efter jag varit där passade jag på att kika i några affärer. Däribland Åhléns där spontanköpet ovan blev av. Köpte även en röd finstickad tröja på Gina Tricot för rött är verkligen så snyggt! Piggar upp vilken outfit som helst.
Idag har det däremot regnat heela dagen i princip, men inte mig emot då jag ändå fått sitta inne hela dagen och redigera bilder från en namngivning jag fotade för någon vecka sen. Vilket såklart är superkul!! Lät lite som att jag klagade men absolut inte, tycker det är så kul att få komma ut och fota "riktiga" events osv. Hann redigera en hel del bilder idag men har fortfarande en del att gå igenom. Slutar dock kvart i ett imorgon så då tänkte jag förhoppningsvis hinna klart. Det är ju så skönt när man känner att man hinner avsluta saker, gillar att ha koll :) Imorgonkväll blir det middag med mina arbetskollegor också vilket ska bli härligt. Man ser ju bara varandra i arbetskläder och på jobbet så ska bli kul med lite omväxkling haha. 
 Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!