Decemberutmaningen

Ellen skapade en rolig utmaning som kallas "Decemberutmaningen" och den går ut på att man ska följa en lista och varje dag posta det som står på just den dagen. Jag missade tyvärr detta men fastnade för ett inlägg hon gjorde och det var "10 egenskaper som jag gillar hos mig själv (och 10 som jag inte är superförtjust i)". Som ni kanske förstår tänker jag haka på och göra denna utmaningen. Hoppas ni uppskattar det!
 
10 egenskaper som jag gillar hos mig själv:
 
Omtänksam. Jag bryr mig väldigt mycket om personerna i min omgivning och vill gärna se till så att ingen är nere, ledsen eller liknande. 
 Låter mig inte påverkas. Jag har alltid haft på mig de kläder jag funnit fina utan att bry mig om vad alla andra har på sig. I mellanstadiet påpekades detta ofta och folk sa att jag såg ut som en kille i mina utsvängda jeans och mössa, men jag brydde mig aldrig. Jag kör mitt eget race het enkelt!
 Lätt för att prata med nya människor. En egenskap jag med största sannolikhet ärvt efter min käre far. En väldigt bra egenskap att ha och vad jag märkt rätt ovanlig. 
 Kreativ. Enda sen jag varit liten har jag suttit med en penna eller pensel i ena handen. Kreativ är ett ord som beskriver mig väldigt bra och som knyter ihop min vardag. 
 Punktlig. Jag hatar att vara sen så därför är jag gärna en stund tidig till allt jag ska till.
 Säger vad jag tycker. Jag har aldrig varit en person som har dragit sig för att ta upp något som kan leda till en konflikt. Jag säger helt enkelt vad jag tycker och tänker. 
 Social. Jag är en väldigt social person som gillar att prata med andra och älskar därför för det mesta att träffa människor. 
Ansvarsfull. Jag är väldigt ansvarstagande (ibland lite väl mycket) och det hör nog ihop med att jag haft häst majoriten av mitt liv. Jag har sedan barnsben lärt mig att man måste ta ansvar helt enkelt. 
Självständig. Jag är väldigt självständig och som ett exempel så hatar jag grupparbeten, kryper i hela kroppen när läraren säger att på denna uppgiften ska vi jobba i grupp. Dock tycker jag ändå att det är en bra egenskap då det är viktigt att inte förlita sig på alla andra, för människor kommer och går. Den enda vi kan förlita oss på till 100% är ju egentligen oss själva. 
 Glad och postiv. Jag får ofta höra att min gladhet smittar och att man blir glad av att träffa mig och det ser jag både som en bra egenskap och en komplimang. 
...och 10 som jag inte är superförtjust i:
 
Kontrollerande. Jag är i STORT behov att ha kontroll på allt och alla och detta kan bli rätt tröttsamt i längden och inte enbart för mig. 
 Ogillar spontana saker. Ska jag hitta på något vill jag gärna att det är bestämt en vecka innan och att allt är planerat. Ännu värre är det om jag ska göra något nytt, då får jag halvt panik över att jag vet inte vad som väntar och har därför ingen som helst kontroll över situationen. 
 Hård mot mig själv. Jag tänker ofta på sakerna jag ogillar hos mig själv och har svårt att släppa det, så det ältas i mina tankar dag in och dag ut. 
 Svårt att öppna mig. Jag är en person som gärna hanterar allt jobbigt själv och inte gärna berättar om det för andra. Detta blir jobbigt i längden och det är något jag måste jobba på. 
  Kakmonster. Ännu en egenskap jag troligtvis ärvt från pappas sida haha. Jag kan inte "bara äta en kaka", nej det blir rminst fem och kanske fler. 
  Upprepande. Jag märker inte av det så mycket men folk i min närhet kan bli rätt trötta på att jag säger en sak jag redan sagt 3 gånger redan. 
 Glömsk. Att vara glömsk kan vara väldigt tröttsamt, känns ibland som att jag börjar bli gammal i förtid. Jag kan allvarligt glömma vad någon sagt på fem minuter. 
 Gråter lätt. Också en egenskap som kan vara rätt jobbig. Vare sig jag tittar på en sorglig film eller har ett allvarligt samtal så har jag väldigt lätt för att gråta. 
 Rörig. Jag är inte speciellt organsierad (även fast jag gillar ordning) så på mitt rum är där nästan alltid relativt stökigt och min väska är alltid kaos. 
 Har inget tålamod. Jag har aldrig haft tålamod och hatar att vänta på saker. Vill gärna att saker ska hända nu och bestämmer jag mi för något vill jag gärna förverkliga det i samma sekund. 
 
De tredje punkten under "och 10 som jag inte är superförtjust i" bevisades när jag kunde skriva den mycket snabbare än de sakerna jag gillar med mig själv haha. Något jag får jobba på helt enkelt. 
 
 
Ida
Skrivet: 2016-12-22,  kl. 23:44:30 Blogg:  http://www.devote.se/iidajohansson

Så härlig lista att läsa!! Kram:)

Svar: Kul att höra! :) Ha en bra jul, kram.
Matilda Holmberg
Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!