Mellandagsrea

 
 
Mellandagsrean är ju cirka det bästa som finns!! De två urmysiga tröjorna från Bikbok hittade jag för 150 kr styck så var tvungen att köpa båda färgerna haha. Vi var på Center Syd och där brukar det inte vara så mycket folk i allmänhet och så var även fallet idag. Köerna i butikerna var relativt långa men inte trångt på någåt vis, så det var skönt. Imorse vaknade jag dock med huvudvärk och såklart hade inte vi huvudvärkstabletter hemma så jag bet ihop och åkte iväg ändå. Inte super smart och kände mig bättre vissa stunder så köpte dumt nog inte några tabletter... Men fin shopping fick jag ju iallafall med mig hem. Det roligaste på hela dagen var när vi skulle äta på Max och fick gå en bra bit utomhus och himeln bara totalt öppnar sig. Så vi fick springa in med alla kassar till Max haha. Stormen hade redan börjat då och värre har det ju blivit, gillar inte alls att köra bil när det blåser men det gick bra. 
 
Jagh ar dock inte bara shoppat på mellandagsrean i butik. Två paket från cocopanda + ett från jfr är påväg hem till mig innehållande nytt smink!! Tycker om att uppdatera mitt smink vid årskiftet när man har pengar och rean är i full gång. Ska bli så spänande att testa allt. 
 
 
Ljuva Julia
Skrivet: 2016-12-26,  kl. 21:58:42 Blogg:  http://ljuvajulia.se/

bra jobbat, vill också shoppa satan!! :D

Svar: Ja så nöjd över mina fynd!! Förstår jag :D
Matilda Holmberg
Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!