Spontana inköp

 
Favorit borstarna ♥
 
 
 
Så dessa godingarna har dykt ner i min brevlåda de senaste dagarna och jag är såå nöjd. Det hela började med att ögonskuggsborstarna var på rea så jag var ju tvungen att passa på tänkte jag. Som ni märkt på 4:e bilden så älskar jag real techniques borstar, som ni kan se på min lilla samling. Efter att jag beställt ögonskugsborstarna så fick jag upp ögonen för rouge och beställde därmed "Hot Mama" från The Balm samt en borste till den. Kunde inte vara mer nöjd över mitt köp! Rougen är super pigmerad och har en superfin färg som passar många, så tips! Concealern har jag varit sugen på ett tag och var ju tvungen att passa på när min vanliga tog slut. Vanligtvis har jag Fit me från Maybeline i färgen 15 och är väll sådär nöjd. Den täcker inte jättebra och "faller av" rätt snabbt så det var dags att prova något nytt. Denna täcker väldigt bra, är lite ljusare än den jag brukar ha men inte mycket och av det lilla jag provat är jag väldigt nöjd :)
 
Har även uppdaterat designen (igen haha) för jag tyckte den kändes lite tung. Nu tycker iallafall jag att det är lite lättare och fräschare. Har även minskat ner inläggen till 900px och tycker det blev toppen! Vad tycker ni, gillar ni nya eller gamla bättre? 
 
 
2017-01-13 / 22:58:40

Ögonskuggsbortarna är verkligen superbra!
WWW.nouw.se/linnfranssonss

Svar: Håller med! Förstår inte hur jag klarat mig utan dem innan?? :)
Matilda Holmberg
Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!