Efterlängtat paket

Mitt efterlängtade paket kom ÄNTLIGEN idag! Jag är en sådan person som hatar att vänta på saker, även fast jag beställde detta i torsdags haha. Hade gärna velat ha det i fredags mvh otålig. Idag kom det iallafall och det ska bli så spännande att testa allting. Älskar real techniques borstar så det var ett självklart val när jag behövde en borste till pudret. Pudret ska bli lite spännande att testa då jag beställde det i "Flawless matte". Min hud är inte super oljig eller så men den blir lätt glansig snabbt så det ska bli kul att se om det blir något märkbar skillnad med detta. Och nu till min nya highligter!! Har varit sugen på "Mary-lou manizer" från The Balm hur länge som helst, så äntligen tog jag tag i det och beställde hem den. Älskar färgen på denna då den inte är så "skrikig", den är lätt skimmrande och den ser lagom naturlig ut på.
När jag beställde fick jag 15% på allt smink när jag använde koden "FORYOU". Inte sponsrat, bara ett tips, hoppas att koden fortfarande gäller om det är någon som är sugen på att beställa något :)
 
Imorgon är det enda som står på vårt schema Lunds Universitets inspirationsdagar och mössprovning!! Är hur taggad som helst på att få beställa och designa sin egen studentmössa. Har redan varit inne och tittat och jag har en rätt klar tanke om hur jag vill att den ska se ut, så vi får se. Men rosa och silver ska iallafall vara med. Vi slutar även efter vår mössprovning så det blir en kort dag imorgon, hur skönt? Hem och hinna komma ikapp med lite skolarbete. 
 
 
josephine Asplund
Skrivet: 2016-11-08,  kl. 18:46:04 Blogg:  http://josephineslifee.blogg.se/

Haft en bra vecka hittills ??
Kram<33
Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!