Winter wonderland

 
 
Såhär såg det alltså ut en dag i början av året hemma vid oss. Älskar verkligen dessa bilderna så som jag nämde i ett tidigare inlägg var jag tvungen att lägga upp alla tillsammans. Det var verkligen en helt magiskt fin dag. Just nu är det bara mörkt och dystert ute tyvärr. Hatar sånt här väder, det blir mörkt sjukt tidigt, det regnar och blåser kallt, usch. 
 
Idag har jag varit på öppet hus på LBS i Lund. Jag är en av ambassadörerna för min skola och representerar min linje Grafisk design. Älskar att möta personer som är i samma sits som jag en gång var i. Känns skönt att kunna inspirera och ge klarhet åt alla förvirrade nior som inte vet vad de ska välja. Nästa vecka är det gymnasiemässan i Lund och det ska också bli super kul. Mässan är enligt mig en av de roligare sakerna med att få representera skolan. Nu ska jag återgå till att äta godis och njuta av min lördag i ensamhet. Hoppas ni har en mysigt lördagskväll!
 
 
JUNITJEJ
Skrivet: 2016-11-19,  kl. 20:48:36 Blogg:  http://www.junitjejen.se

Vilka vackra bilder!

Svar: Tack så mycket :)
Matilda Holmberg

Ida - foto & häst
Skrivet: 2016-11-21,  kl. 22:47:50 Blogg:  http://idanilssonphoto.se/

Men guuud så vackert! Så fina bilder :)

Svar: Tack så jättemycket!! :)
Matilda Holmberg
Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!