Studentklänningar

1. Wrap bust skater dress 2. Lace top skater dress 3. Fold over bust dress 4. Scalloped lace prom dress 5. Follow me lace dress 6. Flirt me tshirt dress
 
Tänkte på tal om att jag beställt studentklänning häromdagen så tänkte jag tipsa om mina favoriter. Jag beställde klänningen längst upp till vänster för endast 269 kr (ord. 299 kr men jag hade studentrabatt) och hoppas verkligen på att den är lika fin när den kommer hem. Var först inne på den längst upp till höger som också är dö fin men efter lite fundering kom jag fram till att jag inte ville ha en tajt klänning. Alla klänningar är från nelly då jag tycker att de har väldigt många fina klänningar samt överkomliga priser jämfört med många andra butiker/sidor. När jag letade studentklänning tänkte jag mig runt 3-400 kr då klänningen ändå kommer bli nerdränkt med allt möjligt och jag vill inte känna att jag måste vara rädd om min klänning. Så här har ni lite tips som inte får er plånbok att gråta!
 
När vi ändå är innne på temat student så känner jag verkligen ingen som helst stress inför livet efter skolan. Jag vet att många känner stress och oro över det då man kanske inte vet om man ska plugga vidare, skaffa jobb eller resa? Jag har en fast tjänst när jag går ut skolan även fast den bara är på 20% än sålänge så känns det ändå skönt. Jag kommer att ha en inkomst, ett namn till på cv:et och en massa erfarenhet, så det känns kul! Är det någon här som också ska ta studenten i år?
  
2017-04-09 / 15:02:47

åh vilka fina, och den du hade köpt var så fin!

jag tog studenten för 3 år sen nu, en av dom roligaste dagarna jag vart med om, hoppas du kommer få minst lika kul :D

Svar: Åh det hoppas jag med :D
Matilda Holmberg

2017-04-09 / 16:40:37

Så fina klänningar!
Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!