We have a dream

 
 
 
 
 
 
 
 
Så först är främst vill jag börja med att skicka all kärlek till offren, familjerna och alla drabbade i Stockholm ♥ Satt hela kvällen bänkad framför nyheterna och lyssnade. Kan knapp förstå det och helt plötsligt är det så nära. 
 
Iallafall till något annat som också berör men inte på samma plan. I tisdags fick min klass gå ner till Lunds konsthall och tittade på utställningen "We have a dream". Aldrig varit på en riktig utställning innan men detta gav en gåshud, så fina bilder samt berättelser. Utställningens syfte är att inspirera och visa att inga drömmar och mål är omöjliga. Om ni har möjlighet att ta er dit så gör det!! Historierna personerna berättade berörde verkligen. Jag har läst Waris Diries bok "Desert flower" och blev såklart extra nyfiken när jag såg hennes namn bland ramarna. Den boken är verkligen ett tips från min sida, den griper verkligen tag om läsaren. Waris historia är verkligen fruktansvärd och jag är så beundrad av hennes mod. 
 
Jag har nu äntligen påsklov och har en del planerat, mest roligheter så det ska bli skönt. Måste skriva mitt tal till nationella i svenska också men jag gillar att skriva så det ska nog gå bra. Ikväll ska jag på 19-års fest hos min "granne". Innan jag flyttade en bit bodde vi med en åker emellan, mycket smidigt haha. Nu får jag däremot cykla 2-300 meter innan jag är där ;) Ska dock hinna en del innan jag ska dit så som att rida, mocka, städa och lite annat smått och gott men det löser sig nog. Beställde även min studentklänning samt balskor igår, iiihh. De börjar verkligen dra ihop sig nu så det känns skönt att nästan allting i jklädväg är fixat nu. Ska bara fixa en väska till balen sen är allt klart (!!). Så snart kan jag slappna av helt och bara njuta av den sista tiden innan vi slutar.
 Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!