Ett sätt att glömma verkligheten

 
 
Att läsa har alltid varit ett sätt för mig att koppla bort verkligheten och kunna slappna av. Sen jag gick i mellanstadiet har jag alltid varit en läslus. Det har dock blivit svårare att få tid till att läsa ju äldre man blivit tyvärr men jag uppskattar stunderna som jag hinner läsa mer nu av den anledningen. 
 
Jag sa för ett tag sen att jag vill vara mer öppen på bloggen och släppa ner er lite mer på djupet. Just nu har jag hamnat i en svacka igen, en sådan svacka där man inte orkar göra något, väntar mest på att dagen ska sluta, för att sen göra samma sak imorgon. De senaste dagarna har jag spendera i sängen och igår kom jag på att jag fortfarande inte läst den sista Fifty Shades of Grey boken ♥ Älskar verkligen dessa böckerna, helt klart högst upp på min lista av favorit böcker. Personligen tycker jag att det är den finaste kärlekshistorian jag läst om och författaren har ett helt magiskt sätt att skriva på.
Det finns en hel del delade meningar om böckerna där vissa tycker att det Christian håller på med är våldtäkt? Tycker man det då har man inte läst boken, det är en sak som är säker. Dock tycker jag inte alls att filmerna speglar historian lika bra som böckerna gör (men så brukar det ju vara). Jag har inte sett den andra filmen än men funderra på om jag verkligen vill se den? Tyckte att den första filmen var så otroligt dålig jämfört med boken, men jag har hört en hel del positiva saker om de andra filmen så vi får se. Någon mer som läst böckerna och vad tycker ni isåfall om dem?
 
 
2017-02-22 / 13:04:22

Älskar också böcker otroligt mycket, sitter på ett bibliotek sj :)

2017-02-22 / 19:12:50

Har inte läst böckerna men såg första filmen när den gick på bio. Avskyr den, så himla himla dålig och har typ egentligen ingen handling alls? Kanske bör läsa böckerna istället trots allt (;

Svar: Håller med, sjukt dålig film och tjejen som spelar Ana passar inte alls för rollen (enligt min åsikt). Men läs böckerna, de är såå bra! :)
Matilda Holmberg

2017-02-23 / 10:42:19

Tycker också om att läsa och håller med om att filmerna aldrig brukar vara lika bra som filmerna, tyvärr. Det är dock nu under lovet som jag har börjat läsa igen, känner inte att tiden räcker till för att läsa under skoldagar och på helgerna glömmer jag bort att jag har flera böcker olästa och en bok som bara dammar på avslagsbordet.
http://johannaseijsing.se/
Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!