Nike

 
 
 
Min dag började med att jag hämtade upp min pojkvän och köpte med frallor till frukost. Det är verkligen en härlig känsla med lov! Nu när studenten närmar sig och allt är så galet hektiskt är det skönt att få någon vecka att bara slappna av på. Men jag har iallafall skickat in två jobbansökningar och det gör mig lite lugnare iallafall. Känner att jag kommer få extrem ångest om jag efter studenten inte har någon form av jobb att gå till, så här ska det ansökas haha. Men jag är säker på att det kommer lösa sig!
 
På tal om något annat så jackan som ni ser på bilden fyndade jag för 150 kr?? En isblå Nike jacka, dog lite. För några år sedan så handlade jag majoriteten av mina kläder second hand och tycker väll egentligen att det är lika kul nu också. Men på tex Humana är inte kläderna billiga bara för att det är second hand, så det tycker jag är lite tråkigt. Om jag ska handla second hand vill jag fynda, inte handla kläder för samma pris som en ny tröja kostar till exempel. Men jackan är jag mer än nöjd över! Hoppas ni har en trevlig måndag :)
 
 Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!