Nytt fynd

 
 
När jag letade vårjacka ville jag ha en svart kort jeansjacka som inte var så tajt. Min idé var en jeansjacka i bomber modell kan man väll säga och det hittade jag hos Zalando för endast 299 kr?! Definitionen av vardagsglädje. Så nu är våren mer än välkommen att komma. Kände dock ironin när det dagen efter jag beställt denna började snöa i galna mängder dagen efter haha. Kan inte vara någon som missat snökaoset som kom till Skåne häromdagen? Känner mest att det kan bli vår nu. Är så otroligt trött på att skrapa rutor och klä sig osm en eskimå. 
 
Imorgon blir det nog en tripp till Malmö för lite shopping med min syster. Ska egentligen inte shoppa mer då det redan är påväg en hel del paket till mig hehe. Men kanske hittar något fint ändå som vanligt, vi får se helt enkelt. Vi tänkte även ta med kameran så lite nya fräscha bilder dyker nog upp :)
 
 Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!