Skribent för en dag

 
För er som har missat det så valde Nyheter24 att publicera mitt blogginlägg om den kvinnliga bröstvårtan (?!). Fick en fråga från deras debattredaktör om det skulle vara okej att mitt inlägg postades där och såklart var de det! Ett så viktigt ämne bör tas upp 100 gånger om och få medelålders männen att se svart. För det var de som var minst trevliga överlag i kommentarsfältet (finns såklart otroligt trevliga medelålders män också, mista inte mig). Dock var det några som hade riktigt bra åsikter och la fram dem på ett snyggt sätt, så tummen upp för de människorna. Men kommentaren som ifrågasatte om jag ens hade bröst kändes som ett patetisk försök att förminska mig, men det är verkligen inte så lätt ska personen i fråga veta! Och personen som sa att det är en fördel om partnern har något som ser ut som en rumpa på framsidan när man ska ha sex? Ehh, alltså man blir mörkrädd när man läser kommentarerna från dessa okunniga människor. 
 
Sen tjejerna som hävdade att brösten är vår sex appeal har ju såklart rätt till deras åsikt men jag undrar, varför måste brösten ses som något sexuellt? Skulle kunna prata om detta hur länge som helst men detta inlägget var inte tänkt som en fortsättning på mitt andra inlägg. Men nu ska vi inte enbart fokusera på det negativa! Har fått så många otroligt fina kommentarer från er tjejer där ute, TACK för det. Jag hoppas att vi alla någon gång kan känna oss bekväma med att gå runt utan bh. Fick nämligen en kommentar av en tjej som inte längre vågade gå utan bh på sommaren för hon var rädd och obekväm av männens blickar och ord. Jag förstår henne till 100% och det är detta som måste ta ett stopp. Vi måste kunna känna oss bekväma även utan bh om vi känner för att inte bära en. Vi måste hålla ihop och kämpa tjejer! Länk till inlägget finns här


2017-02-01 / 19:01:30

Så himla bra! Ett extremt viktigt ämne som verkligen verkligen behövs tas upp och du är så stark som vågar ta fighten, trots mothugg. Sånna som du behövs!

Svar: Vad glad jag blir, tack så himla mycket ☺️ Kram ❤
Matilda Holmberg

2017-02-01 / 23:26:31

ALLTSÅ serr?! De där kommentarerna är bannemig det sjukaste jag sett. Jävla skit-folk alltså. Vi fortsätter kämpa och de som säger emot kan bara ta sig i röven. Om det är NÅGOT som är till för behag så är det väl männens jävla snoppars storlek och form, för att vi ens ska vilja ha sex med dem, haha!

Zzz
2017-02-02 / 15:57:52

"Sluta sexualisera mina bröst"

Menar du att andra kvinnor ska sluta sexualisera bröst? Ja då förstår jag :)
Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!