Tidsfördriv och nya hål

 
 
Idag gjorde jag det jag väntat på hur länge som helst, jag tog två nya hål i örat!! Älskar verkligen örhänge, känner mig så himla fräsch och snygg med nya hål. Så nu har jag tre där nere och en helix på mitt högra öra och ett vanligt på mitt vänstra. Planerar att ta minst ett till på andra örat men det får bli i framtiden, det är ju tyvärr inte speciellt billigt att ta hål :( För att fördriva tiden innan jag skulle ta hålen så gick jag runt och kikade i butikerna på emporia och tur var det. Hittade bh:n på rea för 30 kr (?!) och som ni kanske läst innan så älskar jag fina underkläder. Så även fast den var en kupa för liten så fick den följa med hem, såklart. Var även två vändor inne på zara haha och fyndade ett par sjukt fina mom jeans med hål i för 139 kr :)) Köpte även ett basic linne i färgen mörk beige för 59 kr. Zaras basic linne är ett sjukt bra tips, de har galet skönt material och är sjukt snygga!
 
Det är många både idag och igår som gick in på bloggen, väldigt kul! Känner mig så fri efter inlägget jag skrev igår. Vi är inga objekt och ska inte ses som det heller, ett så himla viktigt ämne att dra upp. Om någon tyckte inlägget var extra bra så hade jag blivit super glad om ni ville tipsa blogg.se redaktör om det. Skicka isåfall länken till mitt inlägg + en motivering till varför ni tycker om inlägget (mejla till redaktionen@blogg.se). Ha det fint allihopa!
 
 
2017-02-01 / 10:37:29

Snyggt! :*

Svar: Tack :D
Matilda Holmberg

2017-02-01 / 18:39:21

Åååh, jag tog också hål i örat häromdagen!! Mitt tredje, första nya sen jag var typ 8 år gammal hihi. Det var två för 249 i triangeln på dropin!

Svar: Samma här!! Mitt tredje var min helix så dessa blev mitt fjärde och femte haha :) Så typiskt, betalde 400 för båda mina :(
Matilda Holmberg

2017-02-01 / 19:26:05

Vad kul med fynd! :) Och så snyggt med fler hål i örat! :)

Svar: Ja man blir ju så glad när man fyndar riktigt (iallafall jag haha) :) Tack!
Matilda Holmberg
Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!