Förlåt kompisar

 
 
Ber så mycket om ursäkt för den usla uppdateringen som varit nu ett tag. Jag har haft fullt upp nu under en period och tyvärr är det ju så att skolan måste gå före allt annat. Har verkligen saknat bloggen och er så mycket men har inte haft någon som helst energi över, eller tid för den delen. Men nu ligger jag i fas och förhoppningsvis lugnar det sig ner lite i skolan nu efter opponeringen av gymnasiearbetet.
 
Mycket har hänt under tiden jag varit borta. Jag var på min livs första anställningsintervju i torsdags och blev dagen efter erbjuden ett helgjobb tills jag tagit studenten. Mer om det när kontraktet är påskrivet och allting är klappat och klart men det känns verkligen som att en tung sten har lättat från hjärtat. Jag är inte helt arbetslös efter studenten och det känns så skönt!!
 
Våren kikar ju även in ibland och vilken energi man får från lite sol? Humöret blir bättre och energiförrådet fylls på. Hatar kyla och mörker, precis som resten av den svenska befolkningen misstänker jag men vår och fint väder är ju så mycket trevligare. Hade verkligen velat vara en björn och bara gått i ide under den tråkigaste delen av året. Men nu ska jag inte klaga, våren är snart här och jag älskar det! Fyndade byxorna ni ser på bilden för ynka 200 kr häromdagen (!!) ♥ Mitt liv är numera komplett med både en jacka och sjukt snygga byxor från favoritmärket. Byxorna är i modellen 512, alltså den rakare modellen och jag älskar dem! Levi´s har de snyggaste jeansen enligt mitt tycke iallafall. 
 
Och har ni lyssnat på Zaras nya album, jag döör. Har inte varit ett huge fan innan men tycker att mycket av hennes musik är lite mognare numera. Två klara favoriter från min sida är Symphony & One Mississippi. In och lyssna om ni inte redan gjort det :))
 Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!