New haircut

 
 
Kom ÄNTLIGEN iväg till frissan idag!! Ringde igår och fick tid redan idag, då blir man glad. Jag har så länge velat skaffa den nya hårtrenden - luggen. Mitt hår är rätt tunnt och platt så det är kul med lite förändring kände jag. Jag blev själv väldigt nöjd även fast luggen blev i kanske kortaste laget men mitt hår växer som ogräs för tillfället så det fixar sig snabbt. Min pojkvän tyckte att jag såg ut som Zara i nya frisyren? Håller inte riktigt med haha men man blir ändå glad när man får en kommentar om att likna The queen ♥ Ber om ursäkt för många mobilbilder för tillfället men för att hålla uppdateringen igång blir det en del mobilbilder. Tycker ni det är tråkigt och vill ha mer bilder med kameran eller gillar ni mobilbilderna? 
 
Fick nästan precis reda på att jag har sovmorgon (!!) imorgon och börjar inte förrän halv ett, yey! Vi har inga sovmorgnar på hela veckan förutom till nio två dagar i veckan men det är inte något att hurra för direkt. Imorgon har vi dessutom en håla på mer än två timmar efter första lektionen så då tar man tacksamt emot en inställd morgonlektion. Blir kanske en morgontur på Ture min häst, vi får se. Att rida på morgonen är så mysigt och då har man eftermiddagen ledig till plugg osv. Har dock inte så mycket plugg kvar denna veckan och det känns så skönt. Hatar att vara stressad över skolan. Men imorgon får vi gymnasiearbetet vi ska opponera på, så det kommer bli ännu en helg bestående av plugg. Men på fredag ska vi nog ut ett gäng och dansa så då känns en plugghelg inte lika tung haha. 
 
Förresten, glöm inte att följa mig på instagram (@mholmberg_) :))
 
Henrietta
Skrivet: 2017-03-22,  kl. 16:52:26 Blogg:  http://henriettas.fi

Åh vad fint! Tycker luggen är perfekt längd till dig!

Svar: Men tack så mycket! :D
Matilda Holmberg

Elin
Skrivet: 2017-03-22,  kl. 18:39:49

Skitsnyggt!!!!

Svar: Tack!!!
Matilda Holmberg

Sandra
Skrivet: 2017-03-22,  kl. 19:25:35

Så himla snyggt! Och jag tycker det fungerar precis lika bra med mobilbilder ibland som bilder tagna med kameran. Det är svårt att hålla en blogg både uppdaterad och personlig om alla bilder förväntas vara perfekta, så kör på! :D

Svar: Men åh, tack!! Kul att höra, och håller med man släpar ju inte med sig kameran överallt :D
Matilda Holmberg

Johanna Seijsing
Skrivet: 2017-03-23,  kl. 07:46:57 Blogg:  http://johannaseijsing.se

Vad fin du blev! Jag tycker det är okej med mobilbilder, det är inte riktigt samma kvalité men gör ingen större skillnad. Åå vill också dansa.. har gått två år nu sen sist ):

Svar: Tack så mycket :) Nej det är de ju inte såklart så ska försöka fota lite mer med min kamera också! Åh vad tråkigt det är ju så himla kul :(
Matilda Holmberg

feliciahblogg.webblogg.se
Skrivet: 2017-03-23,  kl. 15:59:35 Blogg:  http://feliciahblogg.webblogg.se/

SÅ snyggt det blev!!

Svar: Tack!! :)
Matilda Holmberg

Mirre
Skrivet: 2017-03-24,  kl. 14:11:03 Blogg:  http://sweetwords.se

Så fint
Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!