Spring vibes

 
 
Det kan inte vara bara jag som är sjukt taggad på våren? Tycker verkligen att våren bör komma nu, är så trött på allt rusk och regn. Har börjat smygstarta användadet av mina vårjackor men det är fortfarande rätt kallt :( Iallafall, i vår vill jag bära vintage jeans, fishnet strumpor och krispiga vita tröjor. Beställde faktiskt strumpbyxorna som är på bilden fast i svarta häromdagen, så taggad!! Älskar verkligen trenden med fisknätstrumpor under håliga jeans. Så snyggt! Överlag är jag väldigt taggad på vårmodet detta året. 
 
Kommentera gärna förresten och berätta vad ni vill läsa om så jag kan göra bloggen så rolig som möjligt för er. Har funderat lite på att ha en dag i veckan där jag svarar på en fråga/frågor som ni kan ställa? Tänker att det kan vara frågor om allt möjligt. Frågor riktade till mig eller frågor som ni känner ni vill ha en anann synvinkel på som till exempel vänskap, kärlek eller annat. Vad tycker ni om det? Kom annars med andra förslag om ni har något i tankarna :)
 
2017-03-14 / 16:54:01

Riktigt snygg inspo!
Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!