Superstars ♥

 
 
 
Fick mina nya vårskor häromdagen och kunde inte vara mer nöjd. När jag började ettan i gymnasiet köpte jag den vita modellen av dessa. I tvåan tror jag det var så köpte jag stan smith modellen och nu är jag tillbaka där jag började fast med svarta istället. Älskar verkligen Adidas skor, inte bara för att de är otroligt sköna utan de håller ju en hel evighet också? Även för en skomarodör som mig haha. Min favorit detalj på skorna är helt klart dne guldiga loggan på första bilden, så snyggt!
 
Idag gjorde jag även opponeringen till gymnasiearbetet och fick GODKÄNT! Ni som gjort det förstår vilken lättnad det är. Så nu känns det som att jag har all tid i världen till att göra andra saker, vilket är en så skön känsla efter all denna stress. Så imorgon blir det nog en sväng till Malmö och njuta av att jag nu har helg. Vädret säger att det ska regna men jag hoppa på att se lite solsken haha. 
 
2017-03-29 / 20:59:09

Jätte snygga!

2017-03-29 / 22:51:54

snygga!

2017-03-30 / 10:09:43

Alltså de skorna är så sjukt snygga! Ska nog köpa mig ett par den dagen jag har råd, hehe :D

Gratulerar till opponeringen, vad skönt! Vet hur det känns, när jag gjorde examensarbetet förra året (universitet) så var det en underbar lättnat :D Kram

Svar: Värda vartenda krona :D Tack, ja det är verkligen såå skönt när det är gjort! Kram.
Matilda Holmberg
Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!