Dagen alla drömmer om

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och så var det bara lite mer än en månad kvar tills det är vår tur att sjunga "För vi har tagit studenten". Har sagt det flera gånger tidigare men som jag längtar tills studenten. Främst för friheten som kommer med det och att jag har ett roligt jobb som väntar på mig. Bokade dessutom tid för ögonfransförlängning häromdagen!! Har aldrig gjort det innan så det ska bli väldigt spännande :)) Bokade det den 30:e Maj i och med att vår bal är den 3:e men hoppas att de håller sig fina tills studenten den 16:e också. Någon som har någon erfarenhet på hur länge de håller sig fina? Ska göra singelfransar :)
 
Helgen har enbart bestått av jobb i princip och det har varit superkul. Dock blir man såå trött då det är så mycket nya intryck och nya saker att ta in så när man kommer hem är man helt slut haha. Därav dålig uppdatering tyvärr. Idag blev jag som tur var ledig och det var väldigt välbehövligt. Så idag har jag fotat lite nytt material till bloggen och tänkte komma ikapp lite med skolarbete osv, yey... Men till något mycket roligare, på torsdag ska jag nämligen med alla ambassadörer för LBS till liseberg!! Vi kommer hem på fredag igen så det blir övernattning i fina Göteborg. Ska bli så skönt att få två dagar proppade med massa roligheter. Skolan är rätt intensiv just nu så en liten paus i vardagen är välbehövlig. Från nästa måndag trappas även jobbet upp då jag då får min 50% tjänst. Kommer nog inte jobba 50% riktigt än i och med skolan men en del blir det nog :) Men ska försöka tidinställa så mycket inlägg som möjligt så att det inte står helt tomt här.                                                                                                                                                         
2017-05-10 / 13:27:19

Härligt med nedräkning :)
Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!