Massa jobb och en rolig nyhet

 
 
JOBB sammanfattar de två senaste veckorna i mitt liv. Som jag haft att göra haha. Otroligt kul ska tilläggas, såklart men shit vad trött jag är i huvudet nu. Att sätta sig in i ett helt nytt system, hjälpa kunder med kluriga frågor och allt som hör till tömmer både hjärnan och kroppen. Nu har jag förmodlingen inte jobb förrän till helgen, vilket känns rätt skönt haha. För er som inte vet fick jag jobb på Granngårdens nya butik i Löddeköpinge och till den roliga nyheten så gick jag från 20% till 50% häromdagen!! Känns så himla kul och att ha en 50% tjänst redan innan jag tar studenten känns helt magiskt?! Speciellt när det är något jag tycker är så pass kul och är intresserad av. Jag hoppas att ni förstår varför uppdateringen de senaste veckorna har varit under all kritik men skola och jobb måste gå först tyvärr. Jag hoppas att jag ska få lite ordning på min vardag snart dock, för jag vill verkligen blogga. Nu har jag ju Ture, min häst att ta hand om, jobbet + det sista i skolan. Hade verkligen önskat fler timmar på dagen så man hade kunnat klämma in allt man skulle vilja. Jag hoppas att ni kan ha överseende med uppdateringen ett tag och inte överger mig!
 
Idag har faktiskt varit första dagen på två veckor där jag inte jobbat efter skolan, så det var lite ovant men otroligt välbehövligt med lite fritid hehe. Så idag hann jag besöka mitt kusinbarn som idag är ca tre veckor om jag minns rätt och det var såå mysigt. Bebisar är verkligen något alldeles särskilt. Efter det hann jag även in en runda på mitt gamla extrajobb/sommarjobb och inhandlade ett träns till vårt nyaste tillskott i stallet och nu väntar jag på mat och sen är det Ture som ska motioneras. Ska bli så skönt att ha lite tid till stallet denna veckan då mamma har fått hjälpa till en del nu när jag jobbat som en tok. Man får verkligen en helt ny dos med energi efter några timmar i stallet. 
 
2017-05-03 / 16:08:00

Lite nyfiken på hur du gick till väga för att få jobb. Hur tycker du är bäst att göra för att få jobb? ☺️

Svar: Vilken kul fråga! Tänkte att det kunde vara intressant att ta upp denna frågan i ett inlägg 😄
Matilda Holmberg
Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!