October cravings

 
 
Svart fuskpäls / Jeans / Bh / Filt / Stövletter / Ljusstake
 
Finns det något bättre än att fönsteshoppa, spara ner bilder och göra kollage? LOVE IT! Här har ni iallafall lite av vad jag är sugen på att införskaffa i Oktober. Jackan är påväg hem och två olika bh:ar är också påväg. Älskar verkligen fina underkläder, hela ens humör kan ändras om man har snygga underläder eller har jag fel? Dock gillar jag bara bygel bh:ar som inte har padding och det verkar vara helt omöjligt att hitta i en fysisk butik? Man vill ju gärna prova osv men jaja, vi får se om de passar när de kommer hem :) Lite roligt dock, jag använder knappt bh överlag men älskar fina underkläder? Och på tal om något helt annat, ni ser örhänget jag gjort en pil mot? Gissa om jag bokade tid idag :)) Ska göra en sån + ett vanligt i örsnibben på mitt vänstra öra. Har ett hål där sen innan så där behöver "fyllas på" haha. På mitt högra har jag tre vanliga + en helix. ÄLSKAR örhänge osv, känner mig så otroligt snygg med nya hål. Jag kan varmt rekommendera "India", de gör hålen med nål vilket jag läst ska vara mycket bättre. Tystare också, hatar ljudet pistolen gör. 
 Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din email (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar


Matilda Holmberg, 19
Matilda heter jag och bloggar om mode, girl power, fotografering och livet. Jag har precis tagit studenten efter att ha pluggat grafisk design I tre år. Så just nu försöker jag klura ut livet helt enkelt medans jag jobbar som butikssäljare på Granngården.

Jag är en tjej som inte tar skit och det omfamnar innehållet av min blogg väldigt bra. En feminist som gillar att utmana skulle man också kunna säga. Hoppas ni stannar!